Päivän piirakka on itse asiassa toissapäivän. No, päivä sekin.
Joel on (ihan objektiivisesti arvioituna) ehkä maailman paras piirakantekijä.
Tai ainakin tämän perheen – itsehän en ikinä ole vastaavaa edes kokeillut. Pohjoisen-kotonakin tunnettiin vain mustikkapiirakka, omenapiirakka ja raparperipiirakka. Ei olisi tullut mieleenkään, että piirakassa voisi olla vaikkapa kikherneitä, pinaattia, kirsikkatomaatteja ja fetaa. Ja rutkasti valkosipulia.
Nam! Kerrankin ehdin kuvata ennen kuin hotkaisin viimeisen palan.
”No miltä se jauhoton pohja maistui”, Joel kysyi jälkeenpäin.
Täh?
Piirakan pohja oli kuulemma tehty vauvojen Muksu-maissiriisipuurojauheesta, Nalle-neljän viljan hiutaleista ja mozzarellaraasteesta.
Ja tämä ei siis ole mikään uusi, jauhoton trendidieetti. Vehnäjauhot olivat loppu.
Nonariina
10.2.2013 at 19:47Hehe, söin Muksu-piirakkaa, lol! Hyvää se silti oli…vai sen takia? :D
HelloAochi
10.2.2013 at 20:10Tarjoattehan te ruokaa vieraille!!
Kristaliina
10.2.2013 at 20:35Tsihihihi joo mun pitikin tulla sinne sun tontille kehua retostamaan tällä tarjoilupanostuksella :D
HelloAochi
10.2.2013 at 20:38Mä haluun ja tota jos mä joskus tuun kylään!
Kristaliina
10.2.2013 at 20:43Deal!
Ööö tai siis mä pyydän nätisti Joelia tekemään :)
HelloAochi
10.2.2013 at 20:47Joo! Ja mä teen sitä Nepalilaista. Mutta vain ja ainoastaan jos sä sanot että se on ookoo, en halua että tunnet oloasi vaivaantuneeksi :D
Vierailija (Ei varmistettu)
10.2.2013 at 20:58Resepti jakoon ja äkkiä! On niin herkullisen näköistä!
Mä olen muuten ihan addiktoitunut uunifetaan. Senkin reseptin opin tämän blogin ansiosta :)
Kristaliina
10.2.2013 at 20:59Hihihi, joo – silloin kun tulee ennakkoon tietäen ruokatreffeille, niin se on erittäin ok :) Hei laitetaanpa jossain vaiheessa meiliä ja sovitaan, että koska!